nieuws

Travelmanager inhuren

Plannen en organiseren

Niet elk bedrijf heeft de middelen om een travelmanager aan te stellen. Toch wordt het belang van een dergelijke functie steeds groter. Gelukkig is er een oplossing: je kunt er ook een inhuren!

Doordat de tariefstructuren die hotels, luchtvaartmaatschappijen en autoverhuurbedrijven hanteren steeds ingewikkelder worden, wordt het belang van een travelmanager steeds groter. Voor een bedrijf is het niet altijd rendabel daarvoor een apart persoon aan te stellen. Vandaar dat steeds meer zakenreisbureaus deze service aan bedrijven aanbieden.

Het zakenreisbureau Beins heeft een Travelmanagement club opgezet, waar allerlei voordelen mee te behalen zijn. Zij bieden bijvoor-beeld ook trainingen aan voor personen binnen de onderneming die voor de reis verantwoordelijk zijn.
Het zakenreisbureau Allure presenteert onder de kop ‘Allure maakt zakenreizen weer leuk’ op internet een heel scala aan diensten die zij de onderneming kunnen bieden. Zij hebben een eigen balie op Schiphol, hebben tariefafspraken met diverse hotelketens en extra voordelen bij autoverhuur.

Reageer op dit artikel