nieuws

Unigarant verzekert nu ook evenementen

Plannen en organiseren

Met de nieuwe Vergader- en Evenementenverzekering van Unigarant kunnen bedrijven zich verzekeren tegen de financiële gevolgen van de afgelasting van een evenement of wanneer zich tijdens dat evenement ongevallen hebben voorgedaan.

Met de nieuwe Vergader- en Evenementenverzekering van Unigarant kunnen bedrijven zich verzekeren tegen de financiële gevolgen van de afgelasting van een evenement of wanneer zich tijdens dat evenement ongevallen hebben voorgedaan. Helaas komt het met regelmaat voor dat een belangrijke vergadering of een lang van te voren gepland evenement om dringende reden moet worden afgezegd. De vergader- en Evenementenverzekering van Unigarant kan in deze gevallen niet de teleurstelling wegnemen, maar kan wel de financiële schade beperken. Ook wanneer een evenement met succes georganiseerd wordt, kan de verzekering een aanvullende rol vervullen. Een ongelukje zit soms in een klein hoekje. Om de gasten en hun bagage ook tijdens het evenement goed te verzekeren heeft Unigarant een bijpassende reis- en ongevallenverzekering.

De Vergader- en Evenementenverzekering bestaat uit drie onderdelen:

  • een annuleringsverzekering;
  • een stormverzekering; en
  • een reis- en ongevallenverzekering.

De annuleringsverzekering vergoedt de verschuldigde kosten wanneer een geboekt evenement geen doorgang kan vinden wegens ziekte of overlijden van bijvoorbeeld een spreker of jubilaris, een nationale rouwdag, ramp of zeer slechte weersomstandigheden. De stormverzekering is met name van belang voor evenementen op charterschepen of in tenten. Deze verzekering vergoedt de kosten wanneer er met de boot een of meerdere dagen niet gevaren kan worden als gevolg van de storm. De reisongevallenverzekering biedt dekking tot fl 2000 voor schade aan bagage en voor ongevallen die tijdens het evenement plaatsvinden. De drie onderdelen zij apart van elkaar af te sluiten.
Voor meer informatie: Unigarant, tel: (0528) 29 99 99

Reageer op dit artikel