nieuws

Vliegticket geldig in de trein

Plannen en organiseren

Vliegt je manager vaak met de KLM? Dan kan hij nu zijn auto thuis laten staan. Vanaf 1 oktober kan hij gratis met de trein naar Schiphol.

Passagiers van de KLM en haar partners krijgen vanaf 1 oktober vanuit alle delen van het land gratis vervoer per trein van en naar Schiphol. Het vliegticket is vanaf dat moment ook geldig als vervoersbewijs voor de NS. Beide vervoersmaatschappijen zijn dat overeengekomen.

EERSTE OF TWEEDE KLAS

Het ticket is geldig op de dag van vertrek, zoals op het ticket vermeld, of de voorafgaande dag. Met het vliegticket kan in de tweede klas naar Schiphol en weer terug worden gereisd. Business Class reizigers hebben recht op een plaats in de eerste klas.

BAGAGESERVICE

Zware koffers mee te sjouwen? Ook daar hebben de KLM en NS wat op gevonden: de ‘bagageservice’. Tegen betaling kan gebruik worden gemaakt van de bagageservice van NS. Koffers worden dan de dag voor vertrek opgehaald en naar Schiphol gebracht. Ook van de Treintaxi van NS, die in de meeste plaatsen in Nederland beschikbaar is, kan gebruik worden gemaakt.

Wil je meer weten over het vlieg-/treinticket? Kijk dan op de site van de KLM.

Reageer op dit artikel