nieuws

Werken op hotelkamer

Plannen en organiseren

Op zoek naar een hotel waar reizigers bijvoorbeeld nog wat aan de voorbereiding van hun presentatie kunnen doen? Dan biedt het Scheveningse Kurhaus Hotel uitkomst. Het Kurhaus opende namelijk onlangs ‘The Executive Floor’.

Voor reizigers die nog wat willen werken op hun hotelkamer biedt ‘The Executieve Floor” van het Kurhaus in Scheveningen uitkomst. Op de hoogste etage van het hotel zijn 40 kamers voorzien van faciliteiten en service-elementen die werken op de kamer mogelijk maken. De kamers zijn uitgerust met twee telefoonlijnen, hands free-telefoon, bezorging van de krant en een modemaansluiting. Daarnaast veraangenamen een groot balkon en koffie- en theefaciliteiten het verblijf. De gasten van deze speciale zakenafdeling van het hotel kunnen rekenen op voorrang bij de check-in/out, restaurantreserveringen, exclusieve plaatsten bij het ontbijt, 10 procent korting in het Business Centre en het gemak van een 24-uurs Executive Service Lijn. Voor meer informatie Kurhaus Hotel: 070-4 16 26 36.

Reageer op dit artikel