nieuws

Zin in een leerzaam uitje met je collega’s? De theatermusical Ach, ik doe alleen mijn werk houdt werknemers een spiegel voor.

Zin in een leerzaam uitje met je collega’s? De theatermusical Ach, ik doe alleen mijn werk houdt werknemers een spiegel voor.

EDUCATIEF VOOR WERKNEMERS

Deze en volgende maand wordt op verschillende locaties in het land de theatermusical ‘Ach, ik doe alleen mijn werk’ uitgevoerd. Het educatieve theaterstuk speelt zich af in de vorm van een fictieve rechtszaak waarin moderne bedrijfsprincipes en ontwikkelingen in de maatschappij en op de werkvloer worden verbeeld. Werknemers in de zaal worden meegesleept en geprikkeld na te denken over zaken als klantgerichtheid, interne communicatie en hun rol in de organisatie.

INFORMATIE

Op de website van Quality Services vind je de overzichtsagenda en kun je online kaarten voor de voorstelling reserveren. Quality Services, tel: (046 ) 411 51 65, e-mail: zappen@qualityservices.nl

Reageer op dit artikel