nieuws

Workshops op Jubileum Event

Plannen en organiseren

Tijdens het Jubileum Event op 10 en 11 oktober kun je de meest populaire ManagementSupport workshops volgen.

Tijdens het Management Support Jubileum Event op 10 en 11 oktober is het niet alleen groot feest, je kunt er ook serieus aan de slag. Er zijn diverse workshops te volgen:

  • Organiseren van het secretariaat: Deze workshop laat je zien hoe je het secretariaat op rolletjes kunt laten lopen en een nieuw secretariaat kunt inrichten.
  • Pro-actieve secretaresse: Als secretaresse ben je steeds meer de werkvoorbereider voor je manager. Deze workshop leert je vooruitkijken, meedenken en anticiperen.
  • Creativiteit en humor: Leer hoe je productiever en met meer plezier kunt werken door het toepassen van creativiteit en humor in je werk en door te denken in mogelijkheden.
  • Zelfmanagement: Deze workshop laat zien hoe je je persoonlijke kwaliteiten kunt uitbreiden en je effectiviteit kunt vergroten.
  • Efficiënt notuleren: In deze workshop leer je hoe je goed kunt luisteren tijdens de vergadering en op een efficiëntere manier aantekeningen maken.
  • Geheugentraining: Als secretaresse moet je dagelijks tientallen zaken in je geheugen opslaan. Dat kan met een goed getraind geheugen.

Interesse om een van de workshops te volgen? Schrijf je dan voor 25 september in. Lezers van Management Support Magazine krijgen korting! Klik voor meer informatie over de workshops en voor gratis entreekaarten voor het Management Support Jubileum Event op de banner linksboven op ManagementSupport.nl.

Reageer op dit artikel