nieuws

Zakelijk reizen vanaf Rotterdam

Plannen en organiseren

KLM wil het aantal zakelijke vluchten vanaf Rotterdam Airport gaan uitbreiden. Op die manier kunnen ondernemers de drukte op Schiphol mijden.

KLM wil het aantal zakelijke vluchten vanaf Rotterdam Airport gaan uitbreiden. Op die manier kunnen ondernemers de drukte op Schiphol mijden.

Even snel een zakelijke reis maken is niet altijd mogelijk. Op Schiphol is het altijd een drukte van belang, iets wat ondernemers veel tijd kost. Om tijd te besparen heeft KLM iets nieuws bedacht. Samen met dochterbedrijf Cityhopper wil de luchtvaartmaatschappij het aantal vluchten vanaf Rotterdam Airport uitbreiden. Vertrekken vanaf Rotterdam kan ondernemers veel tijd schelen.

Nieuwe vluchten
Op dit moment kent KLM Cityhopper alleen een dienst van Rotterdam naar Londen-Heathrow. Het is nog niet bekend hoeveel diensten dat in de toekomst gaan worden. Volgens een woordvoerder kunnen er ook nieuwe vluchten naar verschillende bestemmingen bijkomen. Er wordt bijvoorbeeld gedacht aan bestemmingen als München en Londen-Gatwick.  Daarvoor brengt KLM een deel van haar Fokker 50-vloot over naar Rotterdam.

Nieuwe mogelijkheden
KLM wil verder ondernemers een vergaderarrangement aanbieden. Concentreren concerns hun vergader- en reispatroon namelijk op twee dagen, dan kan Cityhopper de dienstregeling daarop instellen.

Reageer op dit artikel