nieuws

Zelf hotels reserveren

Plannen en organiseren

Je manager gaat bezoekt een congres in een andere stad. Een dag voor vertrek hoor je dat zijn hotel overboekt is. Paniek! Gelukkig biedt het internet steeds vaker uitkomst.

Er komen steeds meer mogelijkheden om zelf online hotels te reserveren. Bijvoorbeeld Hotelcontact. Op deze site kun je zelf reserveringen maken of een overzicht van de gemaakte hotelreserveringen opvragen, wijziging of annuleren.

Van hotelcontact krijg je meteen bij ‘binnenkomst’ een persoonlijke toegangscode, waarmee je direct toegang hebt tot het reserveringssysteem en de mogelijkheden kunt bekijken voor meer dan 400 Nederlandse vergader- en overnachtingsaccommodaties.
Direct bij boeking krijg je een reserveringsnummer, dat dient als bevestiging. Als er later wijzigingen komen in de hoeveelheid hotelkamers, het aantal deelnemers of vergaderfaciliteiten, kun je dit zelf via de website aanpassen.

Reageer op dit artikel