nieuws

Zoeken naar hotels met Wi-Fi-toegang

Plannen en organiseren

Draadloze toegang tot het internet is een ‘must’ geworden voor zakenreizigers met laptops met een draadloze netwerkkaart. In steeds meer vliegtuigen, hotels en cafés kunnen zij zonder kabel en telefoonlijn internetten, mailen en inloggen op hun bedrijfsnetwerk.

Draadloze toegang tot het internet is een ‘must’ geworden voor zakenreizigers met laptops met een draadloze netwerkkaart. In steeds meer vliegtuigen, hotels en cafés kunnen zij zonder kabel en telefoonlijn internetten, mailen en inloggen op hun bedrijfsnetwerk.

In de luchtvaart is Lufthansa de eerste die Wi-Fi aanbiedt, in samenwerking met Boeing, aan boord van een nog beperkt aantal vliegtuigen. Dat kost op lange vluchten 29,95 dollar voor de hele reis. In Nederland was Eindhoven Airport de eerste luchthaven met draadloos internet en Zaventem begon al eind 2002 met toegang voor computers en PDA’s via een zender.

Ook meer dan 6000 hotels over de hele wereld bieden WiFi aan. Wil je weten of een een hotel of een andere locatie over Wi-Fi beschikt, dan kun je op de site van Luchtvaartnieuws zoeken naar Wi-Fi Hot Spots.

Reageer op dit artikel