nieuws

Inspireer je relaties

Plannen en organiseren

Als verbinder en ambassadeur van je organisatie breng jij mensen bij elkaar: collega’s, teamleden, projectleiders, medewerkers en externe relaties. En wat werkt beter voor inspiratie en verbinding dan een relatie-evenement? Bijzonder Of je nu iets bijzonders te vieren hebt of medewerkers wilt bedanken of motiveren: je wilt ze iets moois meegeven. En dan kan een […]

Inspireer je relaties

Als verbinder en ambassadeur van je organisatie breng jij mensen bij elkaar: collega’s, teamleden, projectleiders, medewerkers en externe relaties. En wat werkt beter voor inspiratie en verbinding dan een relatie-evenement?

Bijzonder

Of je nu iets bijzonders te vieren hebt of medewerkers wilt bedanken of motiveren: je wilt ze iets moois meegeven. En dan kan een theatervoorstelling passend zijn. Want zoals Stage Entertainment Theaterarrangementen het stelt: “Live entertainment is puur en staat voor passie, emotie, prestatie en creativiteit. Deze waarden zetten wij ook in als uitgangspunt voor een relatie-evenement of bedrijfsuitje.”

Grijp je kans

Net als vorig jaar biedt Management Supports business partner Stage Entertainment Theaterarrangementen je de kans om zelf te ervaren wat een theaterarrangement kan betekenen voor jou en je relaties. Geef je op voor een avondje uit en beleef de musical Billy Elliot, samen met je collega-secretaresse. De datum is dinsdag 9 juni. Schrijf je snel in, want vol = vol.

Naar het inschrijfformulier >

Billy Elliot

De musical vertelt het verhaal van een jongetje dat niets liever wil dan balletdansen. Dit tot woede van zijn vader die hem liever ziet boksen. Tegen de wil van zijn vader in, traint Billy hard onder begeleiding van een fanatieke docente. Hij zet alles op alles om zijn droom waar te maken: professioneel balletdanser worden. Een prachtig verhaal over doorzettingsvermogen en durven dromen.

Verdieping

Meer weten over relatiemanagement?
Succesfactoren van toporganisatoren
Business hospitality

 

Reageer op dit artikel