nieuws

Eventmanagement: geef je event de wow-factor

Plannen en organiseren

Hoe geef je je event de wow-factor? Door out of the box te denken, door een rode draad aan te brengen en door voor een betekenisvolle beleving te zorgen. Moeilijk? Welnee, zeker niet met dit gratis digimagazine Eventmanagement!

Eventmanagement: geef je event de wow-factor

In het digimagazine deelt trainer en eventorganisator Lenny Klaassen haar tips, ze adviseert, benoemt trends én de vijf ingrediënten van een creatief eventconcept.

Eerste stap: eventconcept

De eerste stap in creatieve eventprogrammering is het bedenken van een evenementconcept. Voor een betekenisvolle beleving moeten alle indrukken op elkaar zijn afgestemd. Tussen alle programmaonderdelen moet een rode draad zijn zodat ze geen losse flodders meer zijn maar elkaar versterken.

Eventmanagement

Digimagazine Eventmanagement 2018

 

 

Reageer op dit artikel