vraag & antwoord

Hebben jullie ideeën voor ons jaarlijkse bedrijfsuitje?

Plannen en organiseren

Belangrijk is, dat er een aantal ingrediënten in het uitje zitten. Medewerkers hebben vaak het meeste plezier als zij actief kunnen deelnemen aan het programma. Dan hebben zij de mogelijkheid zich van een andere kant te laten zien, en elkaar van een andere kant te leren kennen. Wat altijd goed aanslaat zijn de uitjes waar […]

Belangrijk is, dat er een aantal ingrediënten in het uitje zitten. Medewerkers hebben vaak het meeste plezier als zij actief kunnen deelnemen aan het programma. Dan hebben zij de mogelijkheid zich van een andere kant te laten zien, en elkaar van een andere kant te leren kennen.
Wat altijd goed aanslaat zijn de uitjes waar werknemers in groepen een project moeten bedenken en uitvoeren. Denk aan samen een zandkasteel bouwen, samen koken of met z’n allen op tangoles.

Er zijn een paar leuke websites die je op ideeën kunnen brengen (bijvoorbeeld Bedrijfsuitje) en je aan namen van organisatiebureaus kunnen helpen. Je vindt deze en andere links in de rubriek Evenementen > Links > Organiseren.

Reageer op dit artikel