vraag & antwoord

Wat wordt bedoeld met een pre-check-in en een groeps-check-in?

Plannen en organiseren

Een pre-check-in is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen. Bij een groeps-check-in moet een groep eerst op elkaar wachten en dan tegelijk inchecken. Informeer bij je vliegmaatschappij hoe je dit kunt regelen en wat de voorwaarden zijn.Bij een pre-check-in kunnen op een vlucht vooraf een aantal stoelen bij elkaar worden gereserveerd. Bij een groeps-check-in zijn […]

Een pre-check-in is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen. Bij een groeps-check-in moet een groep eerst op elkaar wachten en dan tegelijk inchecken. Informeer bij je vliegmaatschappij hoe je dit kunt regelen en wat de voorwaarden zijn.

Bij een pre-check-in kunnen op een vlucht vooraf een aantal stoelen bij elkaar worden gereserveerd. Bij een groeps-check-in zijn de mogelijkheden veelal beperkter. Niet alle reisdata en vertrektijden kunnen worden besproken.

Voor beide geldt dat de tickets 24 uur voor vertrek bij de vliegmaatschappij moeten worden ingeleverd.

Reageer op dit artikel