vraag & antwoord

Waaraan moet ik denken bij het inrichten van kleedruimtes voor de sprekers en artiesten?

Plannen en organiseren

Denk hierbij in ieder geval aan de volgende zaken: Zijn er voldoende kleedruimtes beschikbaar? Stem van tevoren met de artiesten en sprekers af welke kleedruimte zij willen gebruiken en of zij de enige zijn die hiervan gebruikmaken. Als ze er geen bezwaar tegen hebben, kunnen sommigen ook een ruimte delen. (Dit wil echter lang niet […]

Denk hierbij in ieder geval aan de volgende zaken:

Zijn er voldoende kleedruimtes beschikbaar? Stem van tevoren met de artiesten en sprekers af welke kleedruimte zij willen gebruiken en of zij de enige zijn die hiervan gebruikmaken. Als ze er geen bezwaar tegen hebben, kunnen sommigen ook een ruimte delen. (Dit wil echter lang niet iedereen.)

Vraag na of ze speciale wensen hebben ten aanzien van de inrichting van de kleedruimtes. Zorg dat de kleedruimtes in elk geval zijn uitgerust met passpiegels, goede verlichting, kledingrekken, tafels en stoelen en eventueel naambordjes bij de deur.

Zorg voor eten en drinken in de kleedruimtes. Voorkom dat artiesten van het gastenbuffet gebruik moeten maken. Stem met ze af waarvoor gezorgd moet worden: broodjes, warme maaltijden, dranken enzovoort.

Checklist evenementen organiseren
Relatie-evenementen beslismodel
Evenement organiseren: doelgroep typeren
Boek: Succesvolle evenementen
Training: Evenementen organiseren

Reageer op dit artikel