checklist

E-book Solliciteren… doe je zo!

Persoonlijke ontwikkeling

Gratis boek met sollicitatietips.

Download nu gratis dit e-book Solliciteren… doe je zo! dat speciaal is toegesneden op secretaressen en andere managementondersteuners.

Solliciteren, dat is: jezelf verkopen. Het is een lastig vak, maar het is te leren. Hoewel je als sollicitant een dosis geluk nodig hebt – voor een deel is het een kwestie van de juiste persoon zijn op de juiste plaats op het juiste moment – is het belangrijk om een aantal vaardigheden te beheersen. Van actief zoeken, netwerken en een vacaturetekst analyseren tot aan brieven en cv’s schrijven, gesprekken voeren en onderhandelen. Deze vaardigheden, en meer, worden beschreven in dit e-book. De auteur hanteert hierbij bondig taalgebruik, zodat het ook op internet prettig leesbaar is.

Ook is er aandacht voor sociale netwerken op internet, het plaatsen van een online cv en er worden do’s en don’ts gegeven om op te vallen tussen al die andere kandidaten.

De voorbeelden die de tekst verduidelijken, zijn toegesneden op secretaressen en andere managementondersteuners, maar iedereen die op zoek is naar een (andere) baan vindt hier tips om toe te passen en die felbegeerde baan in de wacht te slepen.

Op zoek naar je droombaan? Kijk dan eens op onze vacatureportal!

Ook verschenen in deze serie: Vergaderingen… regel je zo!

 

Reageer op dit artikel