checklist

Wees creatief: maak een woordenwolk

Persoonlijke ontwikkeling

Gelegenheid

Wees creatief: maak een woordenwolk

Wees creatief en gebruik de woordenwolk als leuke binnenkomer of uitsmijter van een speech, een presentatie of een brainstormsessie. Met de wolk kun je ook snel zien waar een discussie écht over ging of wat de uitkomst is van het brainstormen: die woorden staan immers in het groot.

Of gebruik de wordcloud om mooie posters te maken van een songtekst, boekfragment, gedicht of afscheidsspeech. Leuk om cadeau te doen op de verjaardag van een collega of een andere feestelijke gebeurtenis. Of zet de wolk op een uitnodiging.

Wordle.net
Hoe wek ik creativiteit op?
Brainstormsessie: de regels
Boek: Communicatie rondom evenementen
Training: Creatief denken, anders denken

Reageer op dit artikel