checklist

Jezelf niet updaten?

Persoonlijke ontwikkeling

Tien argumenten om vooral niet naar het Management Support Event ’11 te gaan

1. Heb je mijn overvolle mailbox gezien?!
Goede reden! Je  loopt jezelf tegenwoordig vierkant voorbij. Je wilt alles, maar tijd, daar ontbreekt het aan. Heeft het dan zin om naar het MSevent ’11 te gaan? Ja! Al was het maar dat je daar leert hoe je je mailbox kunt managen of hoe je beter met je tijd om kunt gaan. Als dat al niet op je werk lukt, waarom zou je dan überhaupt naar een leerzame workshop gaan? Daarnaast is er geen enkele andere plaats waar je zoveel informatie zo efficiënt bij elkaar kunt vinden. In een paar uur ben je weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen, het aanbod van exposanten en meer …

2. Er wordt tegenwoordig alleen nog maar gepraat over H&W. Wat een onzin!
Als je niet weet waar de afkorting HNW voor staat, dan heb je helemaal gelijk. Lekker blijven zitten waar je zit. Toch nieuwsgierig? De workshop over Het Nieuwe Werken heeft nog net een paar vrije plaatsen. En laat je vooral inspireren door de reallife demo van Microsoft over hoe zij HNW toepassen binnen hun organisatie of door een bezoek te brengen aan Het Nieuwe Werken Paviljoen met doorlopend gratis inloopsessies.

3. Mijn portemonnee vindt het geen goed idee.
Oké, als je je aanmeldt via http://www.msevents.nl/inschrijven, krijg je een gratis e-ticket opgestuurd dat toegang biedt tot het Event, je maakt kans op Kraak de Kluisprijzen, je kunt gratis een boek over netwerken met social media downloaden, je kosteloos op de hoogte stellen van de meest actuele informatie op jouw vakgebied, veel gratis inspiratie opdoen, kennismaken met heel veel innovatieve producten, diensten en gadgets, zonder kosten miniopleidingen volgen, je mag zomaar bij Het Nieuwe Werken Paviljoen naar binnenlopen en doorlopend meedoen aan de kosteloze inloopsessies en je mag netwerken met vakgenoten. Kortom een hele dag vermaak voor niets. Maar daar is dan ook alles mee gezegd.

4. Mijn manager kan me niet missen.
Stel je voor dat je wel zou gaan en de workshop Secretaresse 3.0 zou volgen? Dan krijg je opeens handvatten aangereikt om je secretaresserol nieuw leven in te blazen. En gaan er opeens deuren voor jouw en je manager open om op een prettige en efficiënte manier samen te werken. Moet je toch niet aan denken om de secretaresse van nu te worden?!

5. Ach, daar is toch niets vernieuwends bij?!
Maak vooral kennis met nieuwe exposanten, er staan dit jaar 40% nieuwe exposanten op onze beurs. Ontdek nieuwe innovatieve producten, vernieuwende diensten en de modernste gadgets. En laat ook vooral alles over Het Nieuwe Werken niet aan je voorbij gaan. Dan ben je pas écht vernieuwend!

6. Wat nou updaten? Een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste en ik ben ook weer helemaal bijgepraat.
Dat is een goed idee! Dan heb je ook de make-up tips niet nodig die tijdens een van de inloopsessies bij Bilderberg worden gegeven. En kun je ook alle andere verwennerijen aan je voorbij laten gaan. Hoef je niet aan te horen of te ervaren wat de nieuwste trends zijn in jouw vakgebied. Wat Het Nieuwe Werken jou kan bieden. En hoe je jezelf kunt ontwikkelen. Jij gaat toch voor de inhoud en niet voor de buitenkant?

7. Er is geen kinderopvang.
Dat is er stiekem wel,en nog gratis ook. Dan kun je gewoon de beurs bezoeken of deelnemen aan een workshop terwijl de kinderen spelen en knutselen bij De Blokkendoos op de beurs zelf. En dat is toch wat je wilt?!

8. Jan en alleman loopt maar op die beurzen rond te struinen.
Het Management Support Event is een vakbeurs voor iedereen die werkzaam is als (directie)secretaresse en managementondersteuner. Dit is de enige plaats waar je zoveel ‘lotgenoten’ tegenkomt om ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

9. Misschien leuk voor mijn manager. Zelf heb ik er toch niets aan. De volgende dag wordt er toch weer over mij ‘heen gelopen’.
Lekker in je negativiteit blijven hangen, daar knap van je op. Combineer de beurs met een nuttige workshop. Praktische oefeningen en het krijgen van basisinzichten in het menselijk gedrag leveren je alleen maar grip op situaties op.

10. Ik zie nog geen enkele reden om te komen.
Nog niet overtuigd om te komen? Tsja, de koffie (en thee) is ook gratis … en als je een (betaalde) workshop volgt bieden wij je een gratis lunch aan. En niet te vergeten … wij zijn er ook (net als duizenden vakgenoten).

Reageer op dit artikel