checklist

Tien redenen om vooral níet naar Management Support Live 2013 te gaan

Persoonlijke ontwikkeling

Laat je overtuigen door het tegendeel

1. Heb je mijn overvolle mailbox gezien?
Goede reden! Je loopt jezelf tegenwoordig vierkant voorbij. Je wilt alles, maar tijd, daar ontbreekt het aan. Heeft het dan zin om naar Live te gaan? Ja! Al was het maar dat je daar leert hoe je je mailbox kunt managen of hoe je effectiever kunt werken. Daarnaast is er geen enkele andere plaats waar je zoveel informatie zo efficiënt bij elkaar kunt vinden.

2. Er wordt tegenwoordig alleen nog maar gepraat over H&W. Wat een onzin!
Als je niet weet waar de afkorting HNW voor staat, dan heb je helemaal gelijk. Lekker blijven zitten waar je zit. Toch nieuwsgierig? De workshop over Het Nieuwe Werken heeft nog enkele plaatsen.

3. Mijn portemonnee vindt het geen goed idee.
Als je je aanmeldt via http://www.msevents.nl/inschrijven, krijg je een gratis e-ticket opgestuurd. Hiermee krijg je toegang tot de beurs en je kunt je bij de livesessies gratis op de hoogte stellen van de meest actuele informatie op jouw vakgebied. Je doet inspiratie op en je maakt kennis met heel veel innovatieve producten, diensten en gadgets én je kunt netwerken met vakgenoten op het netwerkplein. Daarnaast kun je meedoen aan de flight tours onder leiding van een piloot en stewardess voor een rondvlucht over de beursvloer. En last but not least kun je je laten bijpraten over de uitkomsten van het grote Loopbaanonderzoek onder secretaresses! Kortom: een hele dag vermaak voor niets. Maar daar is dan ook alles mee gezegd.

4. Mijn manager kan me niet missen.
Stel je voor dat je wel zou gaan en de workshop ‘Verbeter je samenwerking’ of ‘Werken in het papierloze kantoor’ zou volgen? Dan krijg je opeens handvatten aangereikt om je secretaresserol nieuw leven in te blazen. En gaan er opeens deuren voor jou en je manager open om op een prettige en efficiënte manier samen te werken.

5. Ach, daar is toch niets vernieuwends bij?
Maak vooral kennis met nieuwe exposanten. Ontdek nieuwe innovatieve producten, vernieuwende diensten en de modernste gadgets. En op vrijdag 4 oktober maken we bekend wie de Virtual Assistant-verkiezing 2013 heeft gewonnen. Ook kun je de uitslag van het Loopbaanonderzoek 2013 verwachten.

6. Wat nou interactie?
Een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste en ik ben ook weer helemaal bijgepraat. Dat is een goed idee! Dan heb je ook de stijltips niet nodig die de Stijlpolitie je kan geven, en kun je ook alle andere verwennerijen aan je voorbij laten gaan.

7. Jan en alleman loopt maar op die beurzen rond te struinen.
Management Support Live is een vakbeurs voor iedereen die werkzaam is als (directie)secretaresse en managementondersteuner. Dit is de enige plaats waar je zoveel ‘lotgenoten’ tegenkomt om ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

8. Misschien leuk voor mijn manager. Zelf heb ik er toch niets aan. De volgende dag wordt er toch weer over mij ‘heen gelopen’.
Je kunt lekker in je negativiteit blijven hangen, maar daar knap je niet van op. Combineer de beurs met een nuttige workshop. Praktische oefeningen en het krijgen van basisinzichten in het menselijk gedrag leveren je alleen maar grip op situaties op.

9. Ik kom al deze mensen toch wel tegen op LinkedIn of Facebook.
Waar. Zeker in de LinkedIngroep en Facebook van Management Support weet je zeker dat het ook mensen in jouw vakgebied zijn. Maar wat is leuker dan ze ook écht te ontmoeten en af te spreken op Management Support Live! Daten doe je toch ook niet alleen maar online, op een gegeven moment maak je ook een afspraak in een ‘neutrale’ omgeving…

10. Ik zie nog steeds geen reden om te komen.
Nog niet overtuigd om te komen? Tsja, de koffie (en thee) is ook gratis… en als je een (betaalde) workshop volgt bieden wij je een gratis lunch aan. En niet te vergeten… wij zijn er ook, net als duizenden vakgenoten.

Inschrijven voor Live >

Reageer op dit artikel