nieuws

Bijna 5000 bezoekers op Event 2003!

Persoonlijke ontwikkeling

Het Management Support Event in de Jaarbeurs te Utrecht heeft op 6 en 7 november 4850 bezoekers getrokken en werd daarmee opnieuw een succes.

Het Management Support Event in de Jaarbeurs te Utrecht heeft op 6 en 7 november 4850 bezoekers getrokken en werd daarmee opnieuw een succes.

Informeren

Bij binnenkomst ontvingen de secretaressen een tasje van Management Support Media met daarin informatie over de standhouders, waarna zij op zoek gingen naar specifieke stands. Een secretaresse: ‘Ik was hier vanmorgen al om 9 uur, zodat ik alle tijd had om mij overal te laten informeren. De beurs is ideaal voor mij, want ik werk sinds kort bij een nieuw bedrijf, en in deze tijd is het natuurlijk de vraag of je contract verlengd wordt. Daarom was de informatie van bijvoorbeeld een uitzendbureau perfect. Ook heb ik mij uitgebreid laten informeren over alles wat met mijn vak te maken heeft. Ik weet nu al dat ik volgend jaar weer ga. Straks ga ik ook nog de workshop ‘de proactieve secretaresse’ volgen. Ik ben benieuwd!’

Leren
De verschillende workshops werden ’s morgens en ’s middags op loopafstand van de Jaarbeurs gegeven, in het Beatrixtheater. De deelnemers konden deze locatie goed waarderen, omdat zij zo geen last hadden van de geluiden op de beursvloer. Na de workshop namen zij nog even een kijkje op de beurs. ‘Als ik niet had deelgenomen aan een workshop, dan was ik hier toch ook gekomen!’

Uitreiking Management Support AWARD 2003
Op donderdagmiddag werd de Management Support AWARD uitgereikt. Na een spannende finale besliste de jury wie zich uiteindelijk de beste secretaresse van Nederland mag noemen. Na een leuke inleiding van presentator Rob van der Westerlaken gaven de drie finalisten een presentatie over een onderdeel uit de case ‘overspannen collega’ uit de laatste voorronde. Tijdens de uitreiking maakte Berenschot het resul-taat bekend van het onderzoek naar het secretaressesalaris. Ondanks de recessie bleken de salarissen met 3,5% gestegen!

Uiteindelijk maakte Elaine Romein, hoofdredacteur van Management Support Magazine en voorzitter van de jury, de winnaar bekend. Paula Faessen werd door de jury gekozen als de allerbeste secretaresse van Nederland 2003. Totaal verrast kwam Paula onder luid applaus van haar vele collega’s het podium op om de felbegeerde AWARD in ontvangst te nemen. Daarnaast kreeg zij een reis naar Barcelona aangeboden door ATP Online Zakenreisbureau.

VARA Laat

Champagne, bloemen en vele felicitaties volgden op het podium. Later op de avond waren zij nog te zien in het televisieprogramma VARA Laat. ’s Morgen waren de finalisten al te horen op Radio Rijnmond en werd Paula gefilmd door TV Rijnmond. Paula vindt de aandacht voor haar vak erg leuk. Het ziekenhuis waar zij werkt stond wel eens negatief in de belangstelling, maar dat was de afgelopen weken eens helemaal anders!

Na een geslaagd beursbezoek stapten honderden secretaressen, herkenbaar aan de Management Support Media-tasjes, weer in de trein.

Bekijk hier de persfoto.

Reageer op dit artikel