nieuws

De secretaresse van Leefbaar Nederland

Persoonlijke ontwikkeling

Nederland stemt vandaag! Management Support Magazine sprak de ondersteunende kracht van Leefbaar Nederland: secretaresse Henriëtte Salet.

Nederland gaat vandaag naar de stembus voor de Tweede Kamer verkiezingen. Management Support Magazine sprak de ondersteunende kracht van Leefbaar Nederland: secretaresse Henriëtte Salet.

KIJKJE ACHTER DE POLITIEKE SCHERMEN

Maar weinig politieke partijen hebben zo’n hectische beginperiode gehad als Leefbaar Nederland. In al die drukte houdt Henriëtte Salet het hoofd koel en regelt alle zaken op het partijbureau.
Toen Pim Fortuyn nog deel uit maakte van Leefbaar Nederland was Henriëtte zijn ondersteunende kracht. Ze was druk bezig met zijn promotietoer, beheerde zijn agenda en verzorgde de correspondentie. Sinds Fortuyn’s vertrek als lijsttrekker van LN werkt Henriëtte als ‘Scheduler’ voor campagneleider Kaj van de Linde van Leefbaar Nederland. De hectiek is gebleven, zeker met het oog op de verkiezingen. Contacten met de pers moeten worden geregeld, interviews georganiseerd, agenda’s en websites bijgehouden en vergaderingen genotuleerd. Kortom: een enerverende tijd en baan!

In het meinummer van Management Support Magazine kun je het verhaal van Henriëtte lezen. Klik hier en kijk wat er deze maand allemaal in Management Support Magazine staat.

Gratis een proefnummer van Management Support Magazine bestellen? Mail naar ManagementSupport@kluwer.nl

Reageer op dit artikel