nieuws

Hoe kijk jij tegen jezelf aan? Keur je jezelf regelmatig af en heb je geen waardering voor jezelf? In het boek ‘Denk je sterk’ lees je over technieken die je kunnen helpen bij het veranderen van een negatief zelfbeeld.

Hoe kijk jij tegen jezelf aan? Keur je jezelf regelmatig af en heb je geen waardering voor jezelf? In het boek ‘Denk je sterk’ lees je over technieken die je kunnen helpen bij het veranderen van een negatief zelfbeeld.

Zelfvertrouwen begint van binnen in je manier van denken en kan groeien door het contact met andere mensen. Wie een negatief beeld van zichzelf heeft is eerder vatbaar voor angsten, lichamelijke klachten en relatieproblemen.

Dit zelfhulpboek staat vol oefeningen om je zelfbeeld te verstevigen.  Je leert denkfouten vermijden, reclame maken voor jezelf en openstaan voor kritiek van anderen.

Denk je sterk (Fred Sterk en Sjoerd Swaen). Kosmos Z&K, Utrecht, 2004. ISBN 9021541041, prijs 18,75 euro.

 


 

Reageer op dit artikel