nieuws

Doe de deeltijd-check

Persoonlijke ontwikkeling

Werk je in een deeltijd- of duobaan of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Een onderzoek moet alle aspecten van parttime werken in kaart brengen.

Werk je in een deeltijd- of duobaan of ben je benieuwd naar jouw parttime mogelijkheden? Een onderzoek moet alle aspecten van het parttime werken in kaart brengen.

ONLINE ENQUÊTE

Adviesbureau DuoJob is van start gegaan met een landelijk onderzoek naar parttime werk en duobanen. DuoJob wil met het onderzoek alle aspecten van parttime werk in kaart brengen en roept daarom parttimers op om de enquête op hun website in te vullen.

Naar aanleiding van het onderzoek zal DuoJob samen met FNV Bondgenoten en de Vrije Universiteit van Amsterdam een tool ontwikkelen, de ‘deeltijd-check-mogelijkheid’, waarmee je kunt bekijken wat de deeltijdmogelijkheden van jouw functie zijn en wat de consequenties voor jou zijn als je minder gaat werken. Eind dit jaar zul je de tool op de DuoJob website kunnen raadplegen.

Ga naar de DuoJob enquete.

Je kunt meer lezen over duobanen in de Werkwijzer Duobanen.

Reageer op dit artikel