nieuws

Doe mee aan het Salarisonderzoek van Management Support

Persoonlijke ontwikkeling

Hoe ontwikkelt het secretaressesalaris zich in 2004? Volgt jouw salaris de trend? Word jij goed beloond voor je inzet en de werkzaamheden die je verzet? Doe mee aan het jaarlijkse Salarisonderzoek. De uitkomsten lees je in het novembernummer van ManagementSupport.

Hoe ontwikkelt het secretaressesalaris zich in 2004? Volgt jouw salaris de trend? Word jij goed beloond voor je inzet en de werkzaamheden die je verzet? Doe mee aan het jaarlijkse Salarisonderzoek. De uitkomsten lees je in het novembernummer van ManagementSupport.

ManagementSupport is benieuwd naar jouw mening over salaris, beloning en de secretariële functie. Vul daarom de salarisenquête 2004 in. Het kost je slechts tien minuten. In november kun je lezen wat jij en je collega’s verdienen en wat jullie vinden van je beloning. Je kunt meedoen tot en met 3 september 2004.

Reageer op dit artikel