nieuws

Edith Plenk wint AWARD!

Persoonlijke ontwikkeling

Edith Plenk heeft de Management Support AWARD 2002 gewonnen!

Edith Plenk heeft de Management Support AWARD 2002 gewonnen!

Het oordeel van de jury was unaniem: Edith Plenk is de beste ManagementSupporter van 2002. De 26-jarige secretaresse van het explosievenopsporingsbedrijf REASeuro in Riel mocht gistermiddag tijdens het Jubileum Event de Management Support AWARD in ontvangst nemen. Ondanks alle zenuwen gaf Edith een ijzersterke presentatie van een van haar cases: het selecteren van een mobiele telefoon plus abonnement. De uitgebreide en inhoudelijk goede uitwerkingen van haar twee praktijkopdrachten overtuigden de jury van haar kwaliteiten. ‘Edith steekt er met kop en schouders bovenuit’ aldus de voorzitter van de jury Elaine Romein.

Trotse en blije Edith mag na al het gedane werk lekker gaan genieten, ATP Online heeft haar een reis voor twee personen naar Wenen aangeboden.

TOP-KANDIDATEN

Ook Joke ten Hove, directiesecretaresse van Ter Steege Vastgoed bv in Rijssen, en Ruby van Assendelft, directiesecretaresse Brouwer Groep in Leusden, hadden hun cases zorgvuldig uitgewerkt en professioneel gepresenteerd. Joke won de tweede prijs: een weekend Maastricht met overnachtingen in hotel La Bergère. Ruby nam de derde prijs in ontvangst: een dinercheque voor twee personen.
* De jury van de Management Support AWARD bestaat uit: Elaine Romein, hoofdredacteur Management Support Magazine; Heleen Kooistra, productmanager ManagementSupport.nl; Chris de Jong, directeur StarJob; Ria van ’t Klooster, directeur Schoevers Bedrijfsopleiding; Ernst van Win, De Clercq Advocaten.

op de foto v.l.n.r.: gastpresentator Victor Reinier, Edith Plenk en Elaine Romein

Reageer op dit artikel