nieuws

Eerste E-mailnieuwsbrief

Persoonlijke ontwikkeling

Om je op de hoogte te houden van items op de site en vernieuwingen in je vakgebied introduceert ManagementSupport een maandelijkse E-mailnieuwsbrief.

Om je op de hoogte te houden van items op de site en vernieuwingen op je vakgebied is er vanaf nu ook een maandelijkse nieuwsbrief.

ManagementSupport.nl staat niet stil. Dagelijks verschijnen er nieuwtjes en tips op de site. Met grote regelmaat worden tools, checklisten en links aangevuld of aangepast. Bovendien vind je in Zakendoen een steeds groter aanbod van producten en diensten.
GOED GEÏNFORMEERD

Om je te informeren over belangrijke zaken in je vakgebied en om de nieuwe items van ManagementSupport.nl in de gaten te houden, kun je nu ook gebruikmaken van de E-mailnieuwsbrief. De E-mailnieuwsbrief wordt je een keer per maand gratis toegezonden als je je hebt aangemeld bij ManagementSupport.nl.

EERSTE EDITIE E-MAILNIEUWSBRIEF

Secretaressedag leek ons een mooi moment om de e-mailnieuwsbrief te introduceren. Dus houd je e-mailbox in de gaten. De e-mailnieuwsbrief brengt je nieuws en tips en je kunt profiteren van de speciale aanbieding.
Wil je de e-mailnieuwsbrief niet ontvangen? Of heb je het niet ontvangen, maar wil je de nieuwsbrief toch lezen? Dan kun je dat aangeven in Wijzig persoonlijke gegevens.

Reageer op dit artikel