nieuws

Je hebt een vergadering buiten kantoor: hoe laat kun je het beste vertrekken en hoeveel file staat er op de route die je wilt rijden? Met een paar muisklikken geeft de AD-filemeter je antwoord op deze vragen.

Je hebt een vergadering buiten kantoor: hoe laat kun je het beste vertrekken en hoeveel file staat er op de route die je wilt rijden? Met een paar muisklikken geeft de AD-filemeter je antwoord op deze vragen. 

Actualiteit
De filemeter bevat een meet-en rekenmodel waarmee je eenvoudig kunt zien hoe filegevoelig jouw route is. Ieder kwartier wordt de filemeter geactualiseerd, onder meer op basis van gegevens van het Traffic Information Centre, een samenwerkingsverband van Rijkswaterstaat en het Korps Landelijke Politiediensten.

Je vindt de filemeter op de website van het Algemeen Dagblad onder het kopje ‘Verkeer’.

Reageer op dit artikel