nieuws

Haar belangrijker dan werken

Persoonlijke ontwikkeling

Durf jij met een mislukte coupe nog op kantoor te verschijnen? Engelse collega’s niet. Zij vinden hun kapsel belangrijker dan hun werk.

Durf jij met een mislukt permanent nog op kantoor te verschijnen? Engelse collega’s niet. Uit onderzoek blijkt dat zij hun kapsel belangrijker vinden dan het werk dat ze doen.

’BAD HAIR DAY’

Het onderzoek is uitgevoerd het shampoomerk Organics. Wat blijkt? 6,25 procent van de vrouwen meldt zich ziek als ze een ‘bad hair day’ hebben. Een op de zestien vrouwen gaat niet naar het werk als ze de dag ervoor een verkeerde permanent hebben genomen, of wanneer een verfbeurt verkeerd uitpakt. Om het haar weer goed te krijgen geven mensen in het zuiden van Engeland zo’n honderd pond uit, de Schotse vrouwen besteden gemiddeld slechts vijf pond aan het herfatsoeneren van het kapsel. Vrouwen uit het noorden zijn bovendien minder vaak ziek als hun haar niet goed zit.

Reageer op dit artikel