nieuws

Handboek Secretaresse Assistent: stevige houvast

Persoonlijke ontwikkeling

Zojuist is het Handboek Secretaresse Assistent dat hoort bij de Online Secretaresse Assistent verschenen: boordevol theorie die jij als management assistent goed kunt gebruiken. Met ruim 500 pagina’s informatie over jouw vakgebied, een stevige houvast dus die op jouw bureau niet mag ontbreken!

Zojuist is het Handboek Secretaresse Assistent dat hoort bij de Online Secretaresse Assistent verschenen: boordevol theorie die jij als management assistent goed kunt gebruiken. Met ruim 500 pagina’s informatie over jouw vakgebied, een stevige houvast dus die op jouw bureau niet mag ontbreken!

In samenwerking met deskundigen uit verschillende vakgebieden van Management Support Media is de Secretaresse Assistent ontwikkeld. De Secretaresse Assistent bestaat uit:

  • het Handboek Secretaresse Assistent, met alle basistheorieën met betrekking tot het secretaressevak;
  • een Online Secretaresse Assistent, waarop je checklisten, interactieve tools en tips vindt, allen in het verlengde van het handboek;
  • de Secretaresse Assistent Wijzers – boekjes die je vier maal per jaar ontvangt  en waarin één van de facetten van het secretaressevak wordt uitgediept.

Fundament
Het handboek beschrijft alle fundamentele onderdelen van het secretariaat. Hoe richt je je secretariaat in? Wat moet je absoluut goed regelen? De onderwerpen zijn per onderdeel van je secretariaat omschreven. Het Handboek Secretaresse Assistent verschijnt eenmalig en wordt je – nadat je een abonnement hebt afgesloten – toegezonden.
Kortom: Secretaresse Assistent werkt met je mee! Via ManagementSupport.nl kun je een abonnement nemen op dit nieuwe product. Meer informatie vind je achter de button ‘uitleg’, op de homepage onder het kopje Secretaresse Assistent.

Reageer op dit artikel