nieuws

Hoe hoort het eigenlijk?

Persoonlijke ontwikkeling

Welke kleding hoort bij welke gelegenheid? Hoe ga je om met Amerikaanse of Japanse relaties?

Welke kleding hoort bij welke gelegenheid? Hoe ga je om met Amerikaanse of Japanse relaties? Etiquette en omgangsvormen kunnen soms belangrijk zijn. Het stijlvol hanteren van de etiquette blijkt steeds vaker de kritische factor voor succesvol zakendoen. Wil je weten hoe goed jouw etiquette is of die van je manager, doe dan op ladiesandgentlemen.nl de etiquette-test. De test geeft inzicht in je eigen omgangsvormen.

Direct na de test krijg je advies of het eventueel nodig is een etiquetteprogramma te volgen. De leergang Ladies and Gentlemen is gebaseerd op ‘E-learning’, ofwel leren via internet, en bestaat uit verschillende modules. Thema’s zijn bijvoorbeeld Persoonlijke Presentatie, Conversatietechnieken, Wining-and-Dining en Landen en Culturen. De leergang stelt deelnemers in staat om zowel nationaal als internationaal stijlvol en succesrijk onder hun relaties te opereren. Of, zoals de internationale slogan luidt: “Good manners means good business!”

Reageer op dit artikel