nieuws

Lerende mensen in lerende bedrijven

Persoonlijke ontwikkeling

Leren in organisaties is een apart proces. Want je moet niet alleen de organisatie leren kennen, er komen nog veel meer aspecten bij kijken. FactoMedia heeft daarover een interessant boekje.

Leren in organisaties is een apart proces. Want je moet niet alleen de organisatie leren kennen, er komen nog veel meer aspecten bij kijken. FactoMedia heeft daarover een interessant boekje

In dit boek wordt per hoofdstuk een apart facet van leren belicht. Achtereenvolgens komen de lerende organisa-tie, het lerende team, de lerende medewerker en de lerende manager aan bod.

De auteurs besteden veel aandacht aan de logische ordening van leren in en door organisaties. Zij interpreteren het begrip ‘leren’ vrij breed en zien het als een proces waarbij mensen individueel, maar ook samen op weg gaan. Het gaat over coaching en begeleiding, over teamvorming en individuele posities. Dit alles aan de hand van parktijkvoorbeelden.
INFORMATIE

‘Lerende mensen in lerende bedrijven’ is een deel uit de serie Facetten van facility management. Dit boekje kost 41,50 incl. btw. ISBN 90 14 06621x. Inlichtingen: klantenservice@samsom.nl of tel. (0172) 46 68 28.

Reageer op dit artikel