nieuws

Management Assistent van het Jaar

Persoonlijke ontwikkeling

De nominatieronde voor de verkiezing Management Assistent van het Jaar is begonnen! Tot 5 november kan jouw manager je opgeven.

De nominatieronde voor de verkiezing Management Assistent van het Jaar is begonnen! Tot 5 november kunnen managers hun Management Assistent nomineren voor de titel Management Assistent van het Jaar 2001. Vijf genomineerden gaan door naar de finale op 20 december.

BELANGRIJKE ROL

De verkiezing wordt dit jaar weer georganiseerd door uitzendbureau Manpower in samenwerking met Management Support Media, GCI Holland en Management Scope. Doel is om de belangrijke rol van de Management Assistent binnen de organisatie te benadrukken.

INFORMATIE

De verkiezing wordt gehouden op donderdag 20 december, in de St. Olofskapel van het Golden Tulip Barbizon Palace Hotel te Amsterdam.
Meer informatie en het laatste nieuws over de Verkiezing Management Assistent van het Jaar 2001, kun je vinden op: Management Assistent. Ook kan jouw manager je via deze website nomineren. Genomineerden ontvangen daarna een deelnameformulier waarmee je jezelf kandidaat kunt stellen.

Reageer op dit artikel