nieuws

Management Support salarisonderzoek

Persoonlijke ontwikkeling

De kranten zijn somber: economie daalt, koopkracht daalt en loonmatiging is gewenst. Maar hoe staan secretaressen ervoor? Management Support doet onderzoek. Je kunt nog tot 7 september meedoen aan het grootste secretaresse salarisonderzoek onder managementondersteuners!

De kranten zijn somber: economie daalt, koopkracht daalt en loonmatiging is gewenst. Hand op de knip dus. En als bedrijven bezuinigen op jouw salaris, dan heb jij ook minder uit te geven.

Grootste secretaresse salarisonderzoek

Management Support en Berenschot Beloningsmanagement onderzoeken of de kostenbesparingen en loonmatigingen ook effect hebben gehad op het salaris van managementondersteuners. Dit doen zij in het grootste jaarlijkse salarisonderzoek onder deze doelgroep.

Nog 4 dagen: vul de enquete dus snel in!!!

Je kunt meedoen aan de salarisenquete door het vragenformulier in te vullen. De resultaten worden beschreven in het novembernummer van Management Support Magazine én gepresenteerd op het Management Support Event 2003!

Doe snel mee, wat de enquete loopt nog tot en met 7 september. En, jij wilt toch ook weten of je meer of minder dan je collega’s verdient?

Reageer op dit artikel