nieuws

Meldweek reïntegratiebedrijven

Persoonlijke ontwikkeling

Als je te maken hebt (gehad) met een reïntegratieproces, kun je deze maand je wensen en ervaringen kwijt tijdens een speciale ‘meldweek’.

Als je te maken hebt (gehad) of binnenkort te maken krijgt met een reïntegratieproces, kun je deze maand je wensen en ervaringen kwijt tijdens een speciale ‘meldweek’.

VRAGEN EN OPMERKINGEN

Het Breed Platform Verzekerden en Werk (BPV&W) houdt van 26 tot en met 30 november een meldweek over reïntegratiebedrijven. In deze week kun je de Helpdesk van het BPV&W bellen om je wensen, verwachtingen en ervaringen met reïntegratiebedrijven door te geven.

Vanaf eind 2000 worden mensen vanuit de WAO en WW begeleid naar werk door commerciële bedrijven. Sinds die tijd komen bij het BPV&W veel klachten binnen over de dienstverlening van deze reïntegratiebedrijven. Het BPV&W wil mensen die onlangs begeleid zijn of momenteel begeleid worden door een reïntegratiebedrijf oproepen om hun ervaringen te melden tijdens de meldweek. Alle ervaringen en knelpunten zullen gebundeld worden en onder de aandacht van politici, beleidsmakers, uitvoeringsinstellingen en reïntegratiebedrijven worden gebracht. Ook voor vragen over dit onderwerp kun je bij de Helpdesk terecht.

INFORMATIE

De Helpdesk Gezondheid, Werk en Verzekeringen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 20.00 uur onder telefoonnummer (020) 480 0300 of via de website: BPV&W.

Reageer op dit artikel