nieuws

Meten is weten

Persoonlijke ontwikkeling

Beweeg jij wel genoeg op een doordeweekse kantoordag? Kom je genoeg uit je stoel, of heb je alles zo dichtbij dat je haast geen beweging hebt? Je kunt nu meten hoeveel je per dag beweegt en of dat voldoende is.

Beweeg jij wel genoeg op een doordeweekse kantoordag? Kom je genoeg uit je stoel, of heb je alles zo dichtbij dat je haast geen beweging hebt? Je kunt nu meten hoeveel je per dag beweegt en of dat voldoende is.

Met de Persoonlijke Activiteiten Meter (PAM) kun je meten hoeveel je beweegt. Je doet het apparaatje aan de riem van je broek of rok. De PAM begint met registreren en aan het eind van de dag zie je je score op het display. Die score kun je overhevelen naar de PAM-coach-site. Daar kun je je scores bijhouden en ook vind je daar adviezen over voeding.

Het apparaatje kost  149,-. Meer informatie vind je op de PAM-site.

Reageer op dit artikel