nieuws

Modern, makkelijk en meer

Persoonlijke ontwikkeling

Sinds 15 juli heeft ManagementSupport.nl een nieuwe stijl. Modern, makkelijk en meer: daar draait het om op jouw nieuwe vaksite.

Dat alles er anders uitziet hoeven we je niet meer uit te leggen, dat zie je zo zelf ook wel. De nieuwe look sluit aan bij de nieuwe stijl die het Management Support Magazine sinds januari heeft.

Navigatie

De belangrijkste verandering is de navigatie. De rubrieken, door ons ook wel taakgebieden genoemd, vind je niet meer aan de linkerzijde van het beeldscherm, maar bovenaan, in de paarse balk. Daaronder vind je in het rood het submenu, met een subhomepage en de vertrouwde onderdelen. Alleen voor checklisten hebben we nu een aparte rubriek gemaakt.

Algemene items, zoals het nieuws en het opleidingenoverzicht vind je in het grijze vlak links. Daar vind je ook de informatie over de Management Support producten (de inhoud van het Magazine, informatie over trainingen en events en natuurlijk de Shop waar je je vakinformatie kunt bestellen.

Secretaresse Assistent

Meer slaat vooral op het nieuwe deel op de site: de Online Secretaresse Assistent. Als je een abonnement neem op de Assistent vind je nog veel meer. De Online Secretaresse Assistent is jouw eigen assistent op het web en is onderdeel van een pakket dat bestaat uit een 400-pagina dik Handboek en aanvullende boeken: de Wijzers. Tezamen een compleet product om jou te ondersteunen bij je werk:

  • In het HANDBOEK vind je alle basisinformatie over je vak. Hoe zet je een archief op? Hoe vergader je? Hoe zit het met administraties? Etc.
  • De ONLINE SECRETARESSE ASSISTENT helpt je dagelijks bij je werk. Tips, Checklisten, Nieuwtjes, Links en interactieve tools heb je altijd bij de hand.
  • De WIJZERS bieden je elke 3 maanden verdieping en achtergrondinformatie over onderwerpen in je vakgebied.

Meer weten over de SECRETARESSE ASSISTENT of een abonnement nemen? Surf dan naar de UITLEG.

P.S. Het kan zijn dat je niet alles kunt vinden wat je zoekt op de nieuwe site. Dan kan het zijn dat de tool of checklist nu op de Online Secretaresse Assistent staat. Kun je ‘m ook daar niet vinden, dan wordt deze waarschijnlijk van de week nog geplaatst.

Reageer op dit artikel