nieuws

Ondernemerskennis gratis beschikbaar

Persoonlijke ontwikkeling

Checklisten, informatiesyllabi, juridische contracten of een investeringsbegroting. Zomaar een greep uit de waardevolle informatie voor ondernemers die vanaf 8 augustus aanstaande gratis beschikbaar is op de nieuwe site www.businesscompleet.nl.

Checklisten, informatiesyllabi, juridische contracten of een investeringsbegroting. Zomaar een greep uit de waardevolle informatie voor ondernemers die vanaf 8 augustus aanstaande gratis beschikbaar is op de nieuwe site www.businesscompleet.nl.

Veel kennis over wet- en regelgeving, marketing, of bijvoorbeeld administratie is voor ondernemers hetzelfde, ongeacht de branche. Het zoeken van deze kennis kost ondernemers vaak veel tijd en geld. Niet in de laatste plaats omdat toegang tot businessportals, abonnementen op tijdschriften en de aanschaf van relevante boeken kostbaar is. De nieuwe website www.businesscompleet.nl bundelt al dat soort kennis samen op één plek en biedt dit gratis aan.

Naast checklisten en informatiesyllabi, biedt de site ook toegang tot een uitgebreide investeringsbegroting, die snel inzichtelijk maakt of een onderneming winstgevend zal zijn. Verder zijn er 120 juridische modellen en contracten die men kosteloos kan downloaden. Arbeidscontracten en huurovereenkomsten bijvoorbeeld, maar ook statuten voor alle gangbare rechtsvormen zoals de v.o.f., maatschap en BV.

Reageer op dit artikel