nieuws

Ontwikkel jezelf: Secretaresse Groeidag

Persoonlijke ontwikkeling

Overmorgen, op 9 juni, is er weer een Secretaresse Groeidag. Een leuke mogelijkheid om allerlei collega managementondersteuners te ontmoeten en ondertussen jezelf verder te ontwikkelen in het vak.

Overmorgen, op 9 juni, is er weer een Secretaresse Groeidag. Een leuke mogelijkheid om allerlei collega managementondersteuners te ontmoeten en ondertussen jezelf verder te ontwikkelen in het vak.

De Secretaresse Groeidagen worden een paar keer per jaar gehouden en zijn een initiatief van Regus Business Centres. De Groeidag van donderdag vindt plaats in Amersfoort. Overdag kun je kiezen uit een groot aantal workshops. De onderwerpen zijn breed georiënteerd, bijvoorbeeld Stress- en Energiemanagement, Snel en begrijpend lezen, Opmaakprofielen in Word, Omgaan met agressie in balie- en telefooncontacten of De kracht van netwerken.
Verder spreekt op de Groeidag de Secretaresse van het Jaar 2005, Carole Bos, over een interessant onderwerp.

Bijzonder op deze dag is de Special Case. Alle deelnemers worden in groepen verdeeld en gaan een case oplossen. In die case krijgt iedere groep de opdracht om raad, advies en informatie te vragen bij de bedrijven, die bij Regus een kantoor hebben ingericht. Daarna wordt de case besproken en wint de groep met de meeste punten een prijs (een ticket naar Londen). Doel van de Special Case is dat managementondersteuners leren van elkaar en op spelenderwijs interessante informatie over de aanwezige bedrijven krijgen. Het is gelijk een leuke manier van netwerken.

Je kunt je nog opgeven voor de Secretaresse Groeidag op 9 juni. Kijk voor meer informatie en/of inschrijving op www.secretaressegroeidag.nl.

 

Reageer op dit artikel