nieuws

Ook mannen kunnen strijken

Persoonlijke ontwikkeling

Mannen laten strijken graag aan anderen over. Philips biedt een helpende hand om deze lastige huishoudklus ook onder de knie te krijgen.

Philips startte vorige maand met de landelijke campagne ‘Strijken voor mannen’. Met deze campagne wil Philips mannen de helpende hand bieden bij het strijken.

LASTIGSTE KLUS

Uit recente onderzoeken blijkt dat mannen strijken nog steeds de lastigste klus vinden in het huishouden. Spil in de campagne is dan ook het boekje: ‘Strijken voor mannen’. Hierin worden achtergronden, wetenswaardigheden en praktische tips over het fenomeen strijken belicht.

FOKKE & SUKKE

Het 16 pagina’s tellende boekje is op humoristische wijze geïllustreerd met cartoons van het bekende duo Fokke & Sukke. Op hun kenmerkende ironische manier zetten zij strijken ‘met een knipoog’ in een positief daglicht. Geen excuses meer, dus… geef hem het boekje en doe er meteen een strijkijzer bij!

Het strijkboekje Fokke & Sukke is op te vragen bij Philips

Reageer op dit artikel