nieuws

Ook op Summercourse?

Persoonlijke ontwikkeling

Op zoek naar een nuttige besteding van je vakantie? Of wil je gewoon een cursus doen om je persoonlijke kwaliteiten te verbeteren? Misschien zijn de MSM Summercourses dan wel iets voor jou.

In augustus organiseert MSM trainingen twee verschillende summercourses waarin (directie)secretaressen, management assistenten en office management in een ontspannen sfeer hun kwaliteiten kunnen verbeteren.

OFFICE MANAGEMENT

Op 16 en 17 augustus 2000 en op 30 en 31 augustus is de summercourse Office Management. In deze praktische training leer je inzicht te krijgen in het belang van optimale communicatie, assertiviteit, motivatie en andere onderwerpen. Je leert hoe je medewerkers kunt motiveren en op welke manier je het beste kunt communiceren. Je leert stressmanagement toe te passen en wat de voordelen zijn van functionerings- en beoordelingsgesprekken.

GOALMAPPING

Je wilt vooruit. Je wilt overzicht. Je wilt helderheid. Maar je krijgt het zelf niet voor elkaar. In de summercourse Goalmapping krijg je de tools aangereikt waarmee je een betere balans kunt vinden in je dagelijkse werkzaamheden.
Goalmapping komt voort uit Goalsetting en Mindmapping. Het leert je optimaal gebruik te maken van je eigen logische en emotionele kanten. Je leert je eigen doelstellingen te formuleren, je doelen te bereiken en een evenwicht aan te brengen in je dagelijkse werk.
De summercourse Goalmapping is op 10 en 11 augustus en 24 en 25 augustus.

AANMELDEN

Lijkt een summercourse je wel wat? Je kunt je hier aanmelden bij Management Support Media. Voor meer informatie kun je bellen met Ilona de Koning, tel. (0172) 46 69 66 of e-mailen: i.koning@samsom.nl .

Reageer op dit artikel