nieuws

Sandra Kiela Secretaresse van het Jaar 2002

Persoonlijke ontwikkeling

Vrijdag 22 november jl. is Sandra Kiela in de secretaresseverkiezing van Manpower gekozen tot Secretaresse van het Jaar 2002.

Vrijdag 22 november jl. is Sandra Kiela in de secretaresseverkiezing van Manpower gekozen tot Secretaresse van het Jaar 2002. De 11-koppige jury vond haar de beste uit de vijf eindkandidaten.

BETROKKEN, ZORGZAAM EN PRO-ACTIEF

Sandra Kiela is directiesecretaresse bij TCN Property Projects, een klein vastgoed / bouwbedrijf in Nieuwegein. Haar manager had haar genomineerd om haar enorme inzet, betrokkenheid, zorgzaamheid en vermogen om pro-actief te werken. De jury was het daar roerend mee eens. Sandra was natuurlijk erg blij met haar uitverkiezing. Naast de trofee in de vorm van een hart, won Sandra ook een reis naar het hoofdkantoor van Manpower in Milwaukee (VS). Bovendien is ze door Manpower benoemd tot ambassadrice van het secretaressevak in het komende jaar.

AAN ELKAAR GEWAAGD

De verkiezing werd vrijdagmiddag 22 november jl. gehouden op Universiteit Nyenrode. Naast Sandra be-hoorden Ellen Harent (Enertel, Rotterdam), Lia Verhoeven (Trekant Partners, Utrecht), Mireille den Hoed (Ben Nederland, Den Haag) en Annelies van Deutekom (BOAG, Rotterdam) tot de eindkandidaten. Ze waren erg aan elkaar gewaagd. Allemaal waren ze representatief, zorgzaam, betrokken, intelligent, zelfstandig en pro-actief. En, toeval of niet, ze werken allemaal in de telecom of bouw sector.

Reageer op dit artikel