nieuws

Secretaressedag

Persoonlijke ontwikkeling

Binnenkort is het weer Secretaressedag. Eindelijk een moment waarop jouw baas even kan stilstaan bij het feit dat jij onmisbaar bent.

Het hele jaar werk je keihard om te voorkomen dat je baas deadlines mist, speeches vergeet, documenten kwijt maakt en even kan genieten van dat kopje koffie. Zonder jou zou het bedrijf er een stuk minder florissant bij staan. Elke derde donderdag in april wordt de spin in het web bedankt en extra in het zonnetje gezet. Win altijd één van de duizenden prijzen, van een reis naar Griekenland tot een Palm organiser. 

Op 15 april sta jij dus in het zonnetje. Maar wat nu als je baas met andere zaken bezig is en jou gewoon vergeet? Of je een cadeau geeft dat je helemaal niet leuk vindt en net als vorig jaar met een karig bosje bloemen aankomt? Management Support Media en Bedrijfsuitje.nl hebben daar een leuke oplossing voor bedacht. Zij geven je de aandacht én het cadeau dat je verdient. Surf daarom snel naar www.verrasmemaar.nl, grote kans dat zij dan op secretaressedag bij jou op kantoor langs komen om onder het toeziend oog van je collega’s jouw droomcadeau te overhandigen.

Reageer op dit artikel