nieuws

Test je conflictaanpak

Persoonlijke ontwikkeling

Hoe ga jij om met conflicten op het werk? Heb je wel eens het gevoel dat conflicten uit de hand lopen en te veel tijd en energie kosten? Met een conflicthanteringstest kun je je manier van conflicthantering in kaart brengen.

Hoe ga jij om met conflicten op het werk? Heb je wel eens het gevoel dat conflicten uit de hand lopen en te veel tijd en energie kosten? Met een conflicthanteringstest kun je je manier van conflicthantering in kaart brengen.

Doe een van deze twee tests om te zien wat jouw manier van conflicten aanpakken is. Na de uitslag krijg je tips ter verbetering, zodat je effectiever met conflicten om kan gaan.

Test conflicthantering 1 (Intermediair) > Test jezelf > Hoe ga je om met conflicten?

Test conflichthantering 2 (Start)

Reageer op dit artikel