nieuws

Wat vind jij van je salaris?

Persoonlijke ontwikkeling

Doe mee met het Management Support Salarisonderzoek en laat weten wat jij van je salaris vindt! Dat kan tot 15 augustus.

Ben jij tevreden met je salaris, kinderopvang en carrièreperspectieven? Of zou het allemaal nog wel wat beter kunnen?

LAAT JOUW MENING HOREN

In het ManagementSupport Salarisonderzoek kun jij jouw mening laten horen. Tot 15 augustus kun je meedoen en de online salarisenquête invullen. Wil jij jouw mening laten meetellen? Surf dan snel naar de Salarispeiler in de rubriek Persoonlijke Groei.

Benieuwd naar de uitkomst van de enquête? In het novembernummer van het Management Support Magazine kun je lezen wat jij en je vakgenoten vinden van hun beloning en arbeidsvoorwaarden in het ManagementSupport salarisonderzoek 2002.

Reageer op dit artikel