nieuws

Wie wint de AWARD?

Persoonlijke ontwikkeling

De 25 finalisten voor de ManagementSupport AWARD zijn bekend!

De 25 finalisten voor de ManagementSupport AWARD zijn bekend!

DEELNAME ONGEKEND

Meer dan 18.000 secretaressen en managementondersteuners deden de secretaressetest op ManagementSupport.nl. Wanneer je meer dan 110 punten voor de test haalde, mocht je meedoen aan de tweede ronde. Zo’n 1250 managementondersteuners lukte dat. De tweede ronde bestond uit het uitwerken van 2 opdrachten: het beantwoorden van een klachtenbrief en het organiseren van een tweedaags bezoek van vier buitenlandse gasten. Een jury selecteerde de beste 25 secretaressen.

25 FINALISTEN

Alle 25 finalisten krijgen van StarJob een persoonlijkheidstest aangeboden. En ze maken natuurlijk kans op de ManagementSupport AWARD én een stedentrip naar Wenen. Maar ook de managementondersteuners die de derde ronde niet gehaald hebben, kregen een presentje: De werkwijzer Spelling kort en goed van Gezien Renes. Kijk voor een overzicht van de finalisten in de rubriek Persoonlijke Groei.

De ManagementSupport AWARD wordt op 10 oktober door Victor Reinier uitgereikt op het ManagementSupport Jubileum Event. Wil je daarbij aanwezig zijn? Bestel dan gratis toegangskaarten voor het Event via ManagementSupport.

Reageer op dit artikel