nieuws

Countdown: nog 1 week tot Workshopdagen

Persoonlijke ontwikkeling

Nog maar één week en het is weer zover: de Management Support Workshopdagen op 21, 22 en 23 april. Drie dagen lang, ruim 40 verschillende workshops, inspirerende trainers en een heerlijke lunch. En niet te vergeten: contact met je collega-secretaressen en delen van tips en ervaring. Kom ook inspiratie opdoen! Workshops Workshopdagen Je hebt keuze […]

Countdown: nog 1 week tot Workshopdagen

Nog maar één week en het is weer zover: de Management Support Workshopdagen op 21, 22 en 23 april. Drie dagen lang, ruim 40 verschillende workshops, inspirerende trainers en een heerlijke lunch. En niet te vergeten: contact met je collega-secretaressen en delen van tips en ervaring. Kom ook inspiratie opdoen!

Workshops Workshopdagen

Je hebt keuze uit succesvolle onderwerpen zoals Notuleren in Excel, Agendabeheer in Outlook en Digitaal samenwerken. Maar ook nieuwe en actuele onderwerpen komen aan bod, zoals Werken met Sharepoint, Mindmappen, De beste versie van jezelf en De commerciële secretaresse. Ook zijn er weer de succesvolle Bonustracks, korte sessies bomvol praktische tips over OneNote, Excel, PowerPoint, Word en Outlook.

Korting

En neem je een collega mee, dan krijg je extra korting. Bekijk het complete programma of schrijf je direct in.

Vip

Wil je kans maken op één van onze tien vip-arrangementen? Meld je dan aan en deel onze berichten via je social media netwerk. Gebruik hiervoor de hashtag #WSdagen. Het arrangement bestaat uit een half uur intervisie, het boek My Career Notes en een fotoshoot zodat je een professionele foto hebt voor je social media.

Graag tot ziens op 21, 22 en 23 april in Meeting Plaza, Utrecht.

 

 

Reageer op dit artikel