nieuws

Countdown: nog 1 week tot Management Support Event!

Persoonlijke ontwikkeling

Nog 1 week en het is zover: op dinsdag 8 november is het Management Support Event in Supernova, Utrecht. Dit jaar is het thema: ‘Smart brains’ – het brein; je geheime wapen! Schrijf je nog snel in.

Countdown: nog 1 week tot Management Support Event!

Gebruik je brein

Wie zijn brein goed weet te gebruiken presteert beter, heeft meer energie en krijgt meer voor elkaar. Daarom is het goed te weten hoe je brein werkt, en wat je kunt doen om je brein beter te laten werken. Dat kan al met enkele simpele veranderingen in je gewoonten. Vooraanstaande breinexperts laten je op uitdagende en inspirerende wijze zien hoe je je brein kunt versterken en voor je kunt laten werken. Het belooft een inspirerend programma te worden met verrassende inzichten en een hoog energieniveau. We sluiten af met… magie.

Workshops

Wil je inspelen op de veranderingen in je vak? Combineer het congres dan met één van de 12 meest geboekte workshops. Dan bezoek je het congres ook gratis.

Breinplein

Je kunt op het Breinplein gedurende de hele dag deelnemen aan allerlei activiteiten. Zo kun je meespelen in een Breinquiz, zijn er signeersessies van populaire auteurs, kun je kleuradvies inwinnen en je laten adviseren wat betreft trainingen.

Naar Management Support Event >

 

Reageer op dit artikel