nieuws

Ben jij de manager van je loopbaan?

Persoonlijke ontwikkeling

Het zal je niet ontgaan zijn: het secretaressevak verandert. Niet alleen inhoudelijk, maar ook het aantal functies neemt af. De komende jaren zal zich dat verder doorzetten door digitalisering en reorganisaties. Voor jou is het cruciaal om te weten wat je competenties zijn en dat je je blijft ontwikkelen. Hoe hou je je staande in al die veranderingen die gaande zijn?

Ben jij de manager van je loopbaan?

Wat heb je nodig om bij te blijven en liever nog: om je toegevoegde waarde te vergroten? Mogelijk heb je de veranderingen zelf al ervaren in je eigen werk. Werken in een team, andere taken of boventalligheid; zo maar enkele ontwikkelingen die veel van je vragen en waardoor je soms achter de feiten aan loopt. Weten dat je vak verandert is een, maar er mee aan de slag gaan is twee.

Maak het verschil: word manager van je loopbaan

Jij kunt het verschil maken door je eigen loopbaan, werk en ontwikkeling actief te managen. Passende opleidingen en waardevolle informatie helpen je daarbij. Doe daarom nu mee aan het onderzoek naar Regie in je loopbaan, van Miranda Kampers in samenwerking met Management Support. Met jouw input krijgen we inzicht in hoe je je werk en loopbaan ziet en wat je nodig hebt om met plezier te blijven werken en van waarde te blijven op de arbeidsmarkt. Jouw mening doet ertoe, dus vul de vragenlijst in. In 10 minuten kun jij al het verschil maken voor je loopbaan.

De resultaten koppelen we aan jullie terug: we verwerken het in een groot artikel online.

Auteur: Miranda Kampers

>> naar het onderzoek Regie in je loopbaan <<

Reageer op dit artikel