nieuws

Foto’s Management Support Event 2017

Persoonlijke ontwikkeling

Was je erbij afgelopen donderdag 16 november? Bekijk snel alle foto’s van het Management Support Event voor een sfeerimpressie! (Ook leuk als je er niet bij was.)

Foto’s Management Support Event 2017

Zo leef je er een halfjaar naartoe, en zo is het alweer voorbij: het Management Support Event 2017. De hele dag van 8.30 tot 17.00 uur stond Supernova in de Jaarbeurs in het teken van talent. De locatie barstte uit zijn voegen van de talentvolle managementondersteuners.

Congres Werk vanuit je talent

Het congresprogramma had dit jaar als thema ‘Werk vanuit je talent’. Na het welkomstwoord van nieuwe uitgever Thijs van Pinxteren leidde dagvoorzitter Huub van Mackelenbergh het thema verder in op zijn geheel eigen humoristische wijze.

Talentexpert, coach en trainer Charlotte van Asseldonk ging in op het praktische gedeelte rond talentontwikkeling en hield het publiek drie vragen voor: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en schrijver Roos Vonk ging in op zelfvertrouwen, en hoe je dat kunt vergroten. Ze besloot haar betoog met het advies om ook mannelijke kwaliteiten (zoals daadkracht en vasthoudendheid) in te zetten naast alle vrouwelijke kwaliteiten (zoals goed kunnen luisteren en perfectionisme).

Workshops

In de satellietzalen intussen waren de workshops in volle gang. Van Office 365 tot NLP en van introversie tot OneNote. Jullie konden direct met je talenten en vaardigheden aan de slag.

Kennisplein

Op het Kennisplein werd genetwerkt, rond gesnuffeld, gegeten en gedronken. En vloog je met de Flighttours mee dan werd je in vogelvlucht meegenomen langs de stands.

Mini-workshops

Voor degenen die om 16.00 uur nog niet moe waren, waren er de mini-workshops. In een half uur tijd kon je je kennis laten bijspijkeren op het gebied van LinkedIn, hospitality en het pitchen van je talent.

Fotocollage

Proef nog even de sfeer en kijk of je op de foto’s staat!

Fotograaf: Kees Winkelman.

Foto's

Reageer op dit artikel