nieuws

Workshopdagen 2018: foto’s en video!

Persoonlijke ontwikkeling

Bekijk hier de video en fotoimpressie van de Management Support Workshopdagen!

Workshopdagen 2018: foto’s en video!

Op 10, 11 en 12 april werd Meeting Plaza Utrecht overstroomd met honderden managementondersteuners die zich lieten inspireren en bijpraten. Het Management Support team kijkt terug op drie geslaagde dagen! Je kunt hier de video bekijken, de foto’s en alle artikelen rond populaire thema’s en workshops.

Aftermovie: de video-impressie

Bekijk hier de aftermovie van de Workshopdagen:

Positieve reacties van de deelnemers

De reacties die de deelnemers gaven waren positief. Veel genoemd: inspirerende trainers, goede en praktische tips, waardevolle adviezen van collega-ondersteuners, fijn netwerken, heerlijke lunch en een goede sfeer.

Cecile, secretaresse Raad van Bestuur: “Ik heb een erg leuke dag gehad. Je krijgt hier tips om dingen nog makkelijker te doen in de praktijk. Ik heb de workshops Agendabeheer in Outlook gevolgd en Blijf je brein de baas bij stress, echt leuk om te volgen met veel handige tips die ik meteen kan toepassen. Zoals: onderken de signalen van stress, praat erover met collega’s en vraag om hulp. Ook het uitwisselen van tips met collega’s zorgt ervoor dat ik weer verder kom.”

Safida, medewerker congresbureau: “We zijn hier met het hele team en volgden Zelfsturend secretariaat en we hebben heel wat geleerd. Daar gaan we morgen direct mee aan de slag. Ook volgde ik Van perfectionist naar optimalist. De tip die ik daarvan meeneem is de vraag die trainer Roos Woltering stelde: ‘Waarom en voor wie doe je dit nu?’ De sfeer is goed, gastvrij, fijne omgeving, goede sympathieke trainers.”

Dineke, officemanager: “Het is echt een uitje. Geweldige sfeer, prima zalen, niet te grote groepen, perfect. Leuke entourage, heerlijke lunch en goede workshopleiders. Ik volgde Proactief plannen en Blijf je brein de baas bij stress. De tip die ik meeneem is: blijf zelf in de lead en laat je manager niet je agenda volplannen.”

Teruglezen artikelen rond Workshopdagen 2018

Wil je graag de verschenen artikelen teruglezen die de redactie schreef over geselecteerde onderwerpen van de verschillende workshops? Dit is een bundeltje leesvoer:

Digitale gevaren en risico’s; dit moet je er als secretaresse mee
Verwerk je persoonsgegevens? Let dan op de AVG!
Je stressknop beheersen met de oma-ademhaling
Loopbaanreflectie: 3 tips
Help, ik moet bloggen!
Probleem? Denk oplossingsgericht
Schrijf je persoonlijke mission statement
Vrouwelijk leiderschap
What’s hot en what’s not in evenementen?
Ben jij al wie je bent?
Meer impact met framing
Visueel notuleren
De rol van vibemanager; hoe je signaleert en erkent wat er speelt
Emoties de baas
Maak van je secretariaat een musthave

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Koos Groenewold.

 

Reageer op dit artikel