nieuws

Hoe zit het met jouw werkgeluk?

Persoonlijke ontwikkeling

Ben jij gelukkig in je werk? Ga je iedere dag fluitend aan de slag? Of stap je met buikpijn op je werk naar binnen? Laat het ons weten via de poll.

Hoe zit het met jouw werkgeluk?

Werkgeluk, het is een even belangrijk als ongrijpbaar begrip. We starten allemaal wel eens een dag met minder zin. Maar liever heb je wél zin in je werk! In een eerder artikel gaven drie experts tips om je werkgeluk te vergroten.

Werkgeluk op Management Support

Op Management Support gaan we de komende tijd volop aan de slag met werkgeluk. Natuurlijk is het belangrijk dat je vaardigheden op peil zijn, maar wat heeft dat voor nut als je met een knoop in je maag naar je werk gaat? We gaan je tips geven, je kunt testen of je eigen idee over je werkgeluk klopt en uiteindelijk organiseren we op 26 juni een inspirerende Summerclass over werkgeluk!

Ben jij gelukkig in je werk?

Ja, ik ga fluitend aan de slag
Meestal, het grootste deel van de tijd voel ik me goed
Soms, maar er zitten echt wel rotdagen tussen
Nee, ik ben niet gelukkig in mijn werk


Meer lezen over werkgeluk?

Wil jij weten hoe je gelukkiger werkt? Lees dan onze artikelen:

Reageer op dit artikel